Laatu for Windows - 13 kb
Menu
Etusivu
Esittely
Hinnasto
Tilaus
Demo
FAQ
Tuki
Yhteystiedot
Menu

IHT- Design - 2 kb

Laatu for Windows 4.0 - muutokset verrattuna versioon 3.1

Käyttötuntikortti  

Laitteiden käyttötuntien laskentaa varten on lisätty rekisteri Käyttötunnit. Rekisteriin kirjataan laite- ja päiväkohtaiset käyttötuntitiedot, jotka ohjelma automaattisesti summaa Laitekortin Käyttötunnit-kenttään.

Firmakortti   

Kenttien pituudet on kasvatettu.

Pääikkuna  

Pääikkunaan on lisätty toiminto joka esittää välittömästi kalibroitavat tai huollettavat laitteet eroavalla pohjavärillä (syaani). Välittömästi (heti) kalibroitavat laitteet ohjelma tunnistaa kun Laitekortin Kalibroitava-kenttään on kirjain H (tai h, eli ’heti’). Vastaavasti välittömästi huollettavat laitteet tunnistetaan kun Huolletaan-kentässä on kirjain H. Toisin sanoen, kun käyttäjä toteaa että jokin laite on kalibroitava tai huollettava ensi tilassa, muuttaa hän ko. laitteen kohdalta haluttu kenttä tilaan ’H’. Kun kalibrointi/huolto on suoritettu, voi tilan muuttaa takaisin (yleensä ’K’:ksi).

Siivous  

Pääikkunan Ylläpito-alasvetovalikkoon on lisätty toiminto Siivous, joka on ylläpitokäyttäjän valittavissa. Tietokannasta voidaan poistaa vanhoja tietoja (annetaan viimeinen pvm) Käyttötunti-, Kalibrointi- ja Huolto-rekistereistä.

Kalibrointi/Huolto-ohjeet  

Ohjeet ovat oletusarvoisesti ryhmäkohtaiset. Pääikkunan Ylläpito-alasvetovalikon toiminnosta Asetukset/Sekalaiset voidaan muuttaa ohjeet laitekohtaisiksi. Asetusta muuttamalla voidaan halutessa ylläpitää sekä ryhmä- että laitekohtaiset ohjeet.

Laitekortti  

Laitekorttiin on lisätty Käyttöönottopäivämäärä-, Käyttötunnit- sekä Hankittu-kentät.

 

Paluu