Laatu for Windows - 13 kb
Menu
Etusivu
Esittely
Hinnasto
Tilaus
Demo
FAQ
Tuki
Yhteystiedot
Menu

IHT- Design - 2 kb

Laatu for Windows 5.0 - muutokset verrattuna versioon 4.2

Seulonta  

Seulontatoimintoihin on tehty paljon parannuksia:

  • Neljäs seulonta-ehto lisätty pääikkunaan
  • Aiemmin oli vain JA-ehto mahdollinen, nyt myös TAI sekä poissulkeminen EI (painikkeet pääikkunassa jossa ehdot valittavissa)
  • Merkkijonon keskeltä voidaan seuloa (aiemmin vain merkkijonon alusta):

Ehtokentissä voidaan nyt käyttää seuraavat erikoismerkit:

  • % (prosenttimerkki) käytetään kun etsitään kentästä merkkijonoa, joka ei ole kentän alussa. Esimerkiksi jos laitetunnuksen keskellä on merkkijono, joka kertoo laitetyypin, voi seuloa halutun laitetyypin mukaiset laitteet valitsemalla ehtokentäksi Tunnus ja syöttämällä vasempaan ehto-kenttään %mi% jolloin laitteet tunnuksilla 31MI10, 3MI123, mi1234 ja 1234mi seuloutuvat näkyviin.
  •  _ (alaviiva) käytetään kun etsitään merkkijonoa, jonka tarkkaan tiedetty merkin paikka saa olla mikä tahansa. Edellistä esimerkkiä mukaillen voi seuloa halutun laitetyypin mukaiset laitteet valitsemalla ehtokentäksi Tunnus ja syöttämällä vasempaan ehto-kenttään 3_I123 jolloin laitteet tunnuksilla 3MI123, 3XI1234 ja 3zi1235 seuloutuvat näkyviin

Rekistereiden nimet  

Kaikkien rekistereiden nimet ovat muutettavissa, jolloin käyttäjä voi itse räätälöidä nimet omaa käytäntöä vastaaviksi. Myös järjestys jolla rekisterit esitetään pääikkunassa ja korteissa voidaan muuttaa.

Paluu