Laatu for Windows - 13 kb
Menu
Etusivu
Esittely
Hinnasto
Tilaus
Demo
FAQ
Tuki
Yhteystiedot
Menu

IHT- Design - 2 kb

Laatu for Windows 6.0 

muutokset verrattuna versioon 5.2

Mittaustietojen käsittely

Nyt on mahdollista luoda laitekohtaiset mittauspisteet, mittaussarjat ja tarkat mittausohjeet. Laitekortista saa avattua mittaustietokortin, johon luodaan ko. tiedot. Tiedot voidaan kopioida laitteelta toiselle.

 

Painamalla laitekortissa Mittaustiedot-painiketta pääsee muokkaamaan laitteen kalibrointipisteitä. Jokaiselle laitteelle voidaan erikseen määritellä mitkä kohdat on kalibroinnissa mitattava ja mitkä nimellismitat on tarkistettava, sekä kaikki muut kirjattavat asiat. Kun laitetta kalibroidaan, kopioidaan tästä mittauspisteet kalibrointitapahtumaan mittausta varten.

Mittaustiedot voivat olla numeerisia, jolloin syötetään Nimellismitta sekä Yläraja ja Alaraja. 

(Versiosta 6.1 lähtien mittaustulokset voivat myös olla tekstimuodossa, jolloin syötetään Otsikko. Kenttä Kommentti käytetään mittaustulosten kommentointiin (esim. ohjeita ko. pisteen mittaamiseksi) tai kalibroinnin yhteydessä tekstimuotoisten mittaustulosten tallentamiseksi).

Viite-ajo parannettu (kalibrointipäiväkirja- ja kalibrointiohjekortit)

Riittää, että tiedoston tarkenne on ok (esim. c:\tässä alalhakemisto\koe1 2 3.xls). Aiemmin oli käynnistettävän ohjelman nimi annettava.

Muut

6.0b-versioon lisätty seuraavat laitekortin kentät:

Kalibrointikortin Paikka-kenttä on pidennetty (oli 10, nyt 30 merkkiä pitkä)

6.0c-versioon lisätty seuraava laitekortin kenttä:

KalibKKn Char A30: Jos KalibKKn:ssä kuukausia pilkulla erotettuna, eikä muissa Kalib.. kentissä ole mitään käytetään ne SeurKalibPvm laskennassa. Näin voi määritellä kalibroinnin suoritettavaksi jopa kerran kuussa.

6.0d-versio: avustetekstejä paranneltu.

6.0e-versio: 1) Korjattu mittaustietojen syöttö: ei virhettä jos ei lukemaa syötetty.
2) Kalibrointipöytäkirjan tulostukseen lisätty virhe-sarake sekä kommenttien tulostus.

Paluu